Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Zamfir, săgeți acide către Isărescu după anunțul BNR privind IRCC: 'Cum e, domnule guvernator, a avut dreptate inginerul? Puțină rușinică aveți?'

antena3.ro
daniel zamfir

Senatorul Daniel Zamfir a avut o primă reacție, joi, pe Facebook, după ce Banca Naţională a României (BNR) a anunţat că indicele de referinţă trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor (IRCC), care va înlocui ROBOR, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la creditele în lei, este 2,36%. Zamfir susține că este o „primă victorie” și lansează săgeți acide către Mugur Isărescu.

Adio, ROBOR - BNR a anunțat noul indice de referinţă pentru creditele în lei! Cu cât vor scădea ratele românilor, potrivit PSD

„O PRIMA VICTORIE! Noul indice care va înlocui ROBOR-ul in funcție de care se vor calcula ratele românilor cu credite in lei a scăzut cu 1% !

Poate că acum nu e semnificativ, dar e corect ,e transparent! Și pentru că e transparent și nu mai poate suna Cinteza de la BNR sa amenințe, sunt sigur că pe termen mediu și lung va scădea și mai mult când piața își va regla mecanismul.
In mod categoric, TREBUIE că noul indice sa se aplice și creditelor în derulare, amendament pe care ALDE îl va susține în Camera Deputaților! ASTA ÎNSEAMNĂ DREPTATE PÂNĂ LA CAPAT!
P.S. Cum e, dle Guvernator, chiar așa? A avut dreptate inginerul? Putina rusinica, asa, după toate jignirile cu care m-ați blagoslovit, toți cei de la BNR, aveți?”, scrie Zamfir pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.