Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniil Medvedev, cap de serie numărul 2, l-a învins pe Hubert Hurkacz în primul meci de la Turneul Campionilor de la Torino

tennisnet.com
Daniil Medvedev

Tenismenul rus Daniil Medvedev, cap de serie numărul 2, a început cu dreptul apărarea trofeului la Turneul Campionilor de la Torino, conform news.ro

El l-a învins, duminică, în primul meci al Grupei Roşii, cu scorul de 6-7 (5), 6-3, 6-4, pe polonezul Hubert Hurkacz, locul 9 ATP şi cap de serie numărul 7, după un meci de două ore.

În a doua partidă a grupei, germanul Alexander Zverev, locul 3 ATP şi cap de serie numărul 3, a profitat de abandonul italianului Matteo Berrettini, locul 7 şi cap de serie numărul 7, la scorul de 7-6 (7), 1-0.

După un prim set foarte disputat, Berrettini a fost nevoit să abandoneze în lacrimi, din cauza unei acidentări la muşchii abdominali.

Învingătorii, respectiv învinşii din prima zi se vor întrece în etapa a doua a grupei.

Luni, sunt programate primele meciuri din Grupa Verde, Novak Sjokovici (Serbia), locul I ATP - Casper Ruud (Norvegia), locul 8 ATP şi cap de serie numărul 8 şi Stefanos Tsitsipas, locul 4 ATP şi cap de serie numărul 4 - Andrei Rublev (Rusia), locul 5 ATP şi cap de serie numărul 5.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.