Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop, președintele PER, atac dur împotriva lui Victor Ponta: 'Te remarci prin traseiști, securiști, acoperiți, țepari ori trădători'

Inquam Photos / Octav Ganea
Danut Pop

Președintele Partidului Ecologist Român (PER), Dănuț Pop, lansează un atac dur împotriva lui Victor Ponta și a reprezentanțulor PRO România, care „s-au înmulţit prin transfer şi sunt la fel de obedienţi”. În acest sens îl dă exemplu pe Daniel Constantin. De asemenea, Dănuț Pop spune că „micul Titulescu” -  Victor Ponta - s-a făcut de rușine și a demonstrat că nu mai reprezintă din punct de vedere politic nimic. De precizat este faptul că Partidul Ecologist Român are un protocol de colaborare cu Partidul Social Democrat.

Citește și: Gheorghe Funar (Partidul România Noastră) îl susține pe George Simion în cursa pentru alegerile europarlamentare

„In 2017 scriam despre Ponta și “Partidul Rataților Obedienți”  când,  în prima linie, alături de el, apărea doar Daniel Constantin, acel tip de politician mediocru, bun executantat, care a ramas pe dinafara scenei politice, la fiecare cooperare cu Ponta. Astăzi, s-au înmulţit prin transfer şi sunt la fel de obedienţi, mândri, nevoie mare sub acelaşi acronim “PRO”,  sperând că pot creşte politic pe spatele pesediştilor, partidul din care au plecat.

Alături de Ponta, nu au ce oferi românilor și ca să ajungă din nou să “mulgă vaca” este cale lungă pentru că nu mai prezintă încredere, oricât de mult s-ar reinventa liderul lor, de la Mickey Mouse sau Pinocchio, la Superman. Niciun personaj Disney nu-l mai ajută!

Ampla acțiune de destructurare a PSDului, coordonată de Victor Ponta şi “prietenii”, s-a dovedit a nu fi tocmai un success. Să clonezi un mare partid prin creații securiste care pretind că sunt alternativa partidelor ce au dezamăgit, cand tu, în realitate, te remarci prin traseiști, securiști, acoperiți, tepari ori trădători, nu poate fi, sub nicio fomă, o reţetă de a câştiga alegerile.

După vrajeala cu studiile la Sorbona, Oxford, Catania episodul cu furtul intelectual trădările  faţă de Năstase, Geoană, Ghiţă, sezonul de susţinere a PRU, după ce l-a prostit pe Grindeanu să- i facă jocul pentru a rupe PSD, episoadele în care anunţa mincinos că îşi dă demisia de atatea ori “ dacă nu … bla…bla”, şi în final, după ce s-a făcut de râs în cazul moţiunii de cenzură, când nu l-a urmat nimeni, Micul Titulescu şi-a demonstrat doar încăpăţânarea, făcându-se de ruşine şi demonstrând că el, în realitate,  nu mai reprezintă nimic politic. Nici putere, nici credibilitate, doar o sluga bună!

Sunt convins că votanții din România nu vor să ne transformăm într-un popor sclav al securiştilor şi manipulabil, motiv pentru care vreau să cred că nu vor trimite astfel de "elite" pupincuriste să ne reprezinte la nivel internaţional”, a precizat Dănuț Pop, președintele PER.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.