Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop: 'Cerem sancționarea speculanților!'

per.ro
Danut Pop

"În plină isterie de coronavirus, specula cu măști chirurgicale a explodat atat in mediul online cat si in mijloacele de transport, publice, cum era de asteptat. PER se declara ingrijorat de amploarea acestui fenomen in care romanii sunt batjocoriti si pusi in situatia de a plati preturi exorbitante pentru a se proteja pe ei si familiia lor.

Citește și: S-a găsit un tratament pentru coronavirus și este deja produs: experții medicali confirmă faptul că dă rezultate

Astfel, plecand de la faptul ca specula reprezinta o fapta penala si se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani, conform art. 295 din Codul Penal, ecologistii cer Ministrului de Interne, Marcel Vela, precum si tuturor organismelor de stat, abilitate in acest domeniu, sa actioneze de urgenta si sa sanctioneze peroanele care profita de acest context ingrijorator.

Consideram ca se impune o ampla actiune de control și supraveghere a pieței cu privire la modul de comercializare și de informare a consumatorilor" se arată într-un comunicat al PER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.