Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop îi mobilizează pe ecologiști pentru vot: 'Să aveți în vedere poziționările candidaților la prezidențiale pe temele de mediu'

Președintele PER, Dănuț Pop,  a făcut, vineri, un apel către toți ecologiștii din România să voteze, duminică, la turul al II-lea al alegerilor prezidențiale, "în cunoștință de cauză", bineînțeleș, ținând cont de poziționările celor doi candidați la  Palatul Cotroceni pe temele de mediu.

Recent, candidatul PSD la prezidențiale, Viorica Dăncilă, a anunțat că are în vedere să rezolve problema defrişărilor ilegale, dacă va ajunge preşedinte, denunţând în acest context faptul că șeful statului, Klaus Iohannis nu a făcut suficient pentru rezolvarea problemei.

Citește și: Dăncilă preia principala temă din campania lui Mircea Diaconu: 'Voi avea curajul să duc la capăt ce l-a speriat pe Iohannis'

„Apel către ecologiști să iasă la vot. Alegerile de duminică sunt despre provocarea următorilor cinci ani pentru România, motiv pentru care invit toți ecologiștii să iasă la vot și să își exercite acest drept. De asemenea, le recomand tuturor iubitorilor de mediu, membrilor și simpatizanților PER să aibă în vedere poziționările celor doi candidați la prezidențiale pe temele de mediu precum și răspunsurile acestora la cele 15 întrebări adresate de către Partidul Ecologist Român.

Noi credem că dincolo de instrumentele politice și constituționale ale Președintelui României, viziunea ecologistă va aduce multe beneficii țării, inclusiv în relațiile diplomatice, în provocările internaționale și mai ales ca bază pentru trierea propunerilor legislative care trec de Parlament și ajung la Președintele României.

Mesajele Președintelui României către romani și către cele trei puteri in Stat (Executivă, Legislativă și Judecătoarească), poziționarea acestuia în cadrul CSAT ținând cont de doctrina ecologistă vor fi greu de ignorat, întrucât, toți romanii își doresc o viața sigură și sănătoasă, prin toate domeniile care implică acest lucru!

Așadar, dragi ecologiști, votați duminică, în cunoștință de cauză!”, se arată într-un comunicat al președintelui PER.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.