Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop, liderul PER nu crede în șansele lui Nicușor Dan de a mai obține un nou mandat la Primăria Capitalei: E bancul zilei!

Inquam Photos / Octav Ganea
Danut Pop

Dănuț Pop, liderul PER nu crede în șansele lui Nicușor Dan de a mai obține un nou mandat la Primăria Capitalei. “Știți care este bancul zilei? Nicușor Dan mai vrea un mandat de primar. Cu alte cuvinte cel mai incompetent primar pe care l-a avut vreodată Bucureștiul, cel mai mincinos, care a promis apă caldă, căldură, fluidizarea traficului și a oferit în schimb mormane de gunoaie, care a reușit performanța de a nu realiza ABSOLUT NIMIC în mandatul său are tupeul să creadă că o să-l mai voteze cineva vreodată.

Acum că își începe campania pentru primărie s-a apucat să facă același lucru pe care l-a făcut înainte de primul mandat: să promită lucruri pe care nu le va realiza niciodată. După ce că în iarna asta majoritatea bucureștenilor efectiv au înghețat de frig în case și au făcut baie cu apă încălzită la aragaz Frigușor le spune că la anul o să aibă rețea de termificare mai bună. Păi Nicușor dragă, la fel ai promis și înainte de alegeri. Bucureștenii încă nu au uitat. Acum vine Nicușor și ne povestește cum va arăta Bucureștiul cu semafoare inteligente. Păi de ce nu arată deja, Nicușoare, că ai avut un mandat întreg la dispoziție? Ca să nu mai spunem că în capitală traficul nu a fost niciodată atât de prost și de aglomerat.

În concluzie vă rog să-l anunțe cineva pe Nicușor că a fost un primar atât de slab încât la următoarele alegeri nu-l mai votează nimeni” spune Dănuț Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.