Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop, președintele PER: Liderii USR continuă să dea dovadă de analfabetism funcțional

Inquam Photos / Octav Ganea
Danut Pop

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român (PER), spune că liderii USR continuă să dea dovadă de analfabetism funcțional, țipând pe toate canalele posibile că lor li se demit abuziv prefecții.

"Știm că partidul lor este creație politică de laborator, dar chiar și ei au trăit în eprubete? Prefecții sunt numiți de Prim-ministru și sunt reprezentanții Guvernului în teritoriu, deci se schimbă odată cu Guvernul. E un lucru foarte simplu de înțeles!

Aceste personaje dubioase de prin USR fac tot posibilul să rămână relevanți prin crearea de scandaluri non- existente pentru că altfel nu-i mai bagă nimeni în seamă. Românii au văzut comportamentul lor de măscărici în perioada guvernării, iar astfel de aberații reprezintă ultima soluție a USR-iștilor de a nu dispărea complet de pe scena politică din România. Ar trebui să înceteze cu acest comportant patetic, oricum au arătat de ce sunt capabili! Oamenii au înțeles! Acum că au trecut pe partea opoziției, au început din nou cu plângerile! Altceva nu știu să facă!", a spus președintele PER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.