Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Darren Cahill reacționează pe Twitter: mesaj pentru fanii Simonei Halep

Roland Garros
Darren Cahill Simona Halep Roland Garros cahill halep cahill

Fostul antrenor al Simonei Halep (27 de ani, nr. 4 WTA), Darren Cahill (53 de ani), a reacționat la o postare de pe Twitter a unui grup de susținători ai sportivei, la un clip în care campioana de la Wimbledon apărea în fața constănțenilor, prezentându-și trofeul, potrivit Mediafax.

Clipul postat era acompaniat de mesajul: ”Nu cred că realizează cât de mult o iubim. Este cea mai importantă persoană din România și mulți oameni sunt mândrii că sunt români doar datorită ei. Este o onoare să trăiesc aceleași vremuri cu ea.”

Daren Cahill a reacționat la acel videoclip și a comentat la rândul lui: ”Ea știe cât o iubiți și își iubește țara foarte mult!”

Simona Halep a fost întâmpinată în Piața Ovidiu de câteva mii de persoane venite special pentru a o felicita pe sportiva constănțeană.

”Este minunat ce se întâmplă astăzi aici. Am muncit vreo 20 și ceva de ani pentru acest trofeu. Vă mulțumesc că sunteți alături de mine. Vă mulțumesc, drumul nu a fost ușor până aici. Familia mea este alături de mine, nepoțica mea. Mulțumesc tuturor, antrenorilor mei. Aici am crescut, aici am început. Vreau să mulțumesc foarte mult”, a spus Halep care s-a urcat pe scenă în brațe cu nepoțica ei.

Citește și: Revoltă în ALDE: PSD suferă de sindromul UDMR! / SURSE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.