Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dat afară de la Inter Miami chiar înainte de venirea lui Messi, anternorul Phill Neville a fost cooptat în staff-ul tehnic al echipei Canadei

Phill Neville

Phill Neville, fosta glorie a echipei de fotbal Manchester United, care a fost concediat recent de pe banca tehnică a echipei Inter Miami (MLS), noul club al argentinianului Lionel Messi, a fost cooptat în staff-ul tehnic al reprezentativei Canadei în vederea final four-ului Ligii Naţiunilor CONCACAF (Confederaţia Americii de Nord, Centrale şi Caraibelor), informează AFP.

"Phil Neville şi Richard Shaw ne vor aduce experienţa lor la cel mai înalt nivel, după ce au lucrat cu antrenori de renume în campionate de top în cursul carierei lor", a spus John Herdman, selecţionerul echipei Canadei.

"Ei vor lucra în calitate de antrenori specifici pentru a ne ajuta să câştigăm primul nostru trofeu după două decenii", a adăugat britanicul.

Durata angajamentelor lor nu a fost precizată, scrie agerpres.ro.

La rândul său, Richard Shaw a purtat ca fundaş culorile unor cluburi precum Crystal Palace, Coventry şi Millwall.

Aflat pe banca tehnică a lui Inter Miami din ianuarie 2021, Neville a fost demis săptămâna trecută după ce echipa din Florida a încheiat pe ultimul loc în clasamentul Conferinţei de Est a Major League Soccer, înlocuindu-l cu argentinianul Javier Morales.

Canada, care a terminat pe primul loc în grupa sa de calificare, va juca pe 15 iunie la Las Vegas cu Panama, în semifinalele Ligii Naţiunilor CONCACAF.

Finala se va disputa în acelaşi loc pe 18 iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.