Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Date de ULTIMĂ ORĂ de la ministerul Muncii: peste 1 milion de contracte de muncă SUSPENDATE

Linkedin
somaj

Numărul contractelor de muncă suspendate de la începutul stării de urgenţă a crescut din nou, marţi, la peste un milion.

Numărul contractelor de muncă suspendate de la începutul stării de urgenţă a atins, marţi, 1.005.508 de unităţi, în creştere faţă de ultima situaţie anunţată anterior, joi, de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale (MMPS), de 901.623 de contracte suspendate.

Citește și: Alexandru Rafila anunţă că în toamnă am putea avea primul medicament împotriva COVID-19. A fost testat cu succes în SUA

Potrivit cifrelor furnizate ministerului de către Inspecţia Muncii, din cele 1.005.508 de contracte de muncă anunţate marţi ca fiind suspendate de la începutul stării de urgenţă, un număr de 314.496 de contracte suspendate erau din domeniul Industriei prelucrătoare, alte 188.183 erau din Comerţul cu ridicata şi cu amănuntul/repararea autovehiculelor şi motocicletelor, iar 109.861 de contracte suspendate erau din Hoteluri şi restaurante.

Contractele de muncă încetate de la debutul stării de urgenţă indicau marţi un număr de 240.151. Dintre acestea, 45.313 erau în domeniile Comerţului cu ridicata şi amănuntul/repararea autovehiculelor şi motocicletelor, 41.891 erau din Industria prelucrătoare, iar 32.402 erau în Construcţii.

Citește și: DOCUMENT România infectată de COVID-19, pe județe. Suceava raportează peste 2.200 de cazuri

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.