Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Date TERIFIANTE din raportul FBI despre crimele de la Caracal: RĂSTOARNĂ toate teoriile aiuritoare ale specialiștilor români

gazetanoua
Gheorghe Dinca

Raportul FBI despre resturile omenești găsite în curtea monstrului din Caracal, dar și în liziera pădurii localității oltene cuprinde date absolut terifiante și care răstoarnă toate teoriile susținute de specialiștii români.

Dacă cei mai mari medici legiști și criminaliști din țară au opinat, de-a lungul timpului, că Gheorghe Dincă avea nevoie de o temperatură chiar și de peste 1.000 de grade Celsius pentru a le topi pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, americanii spun că temperaturile atinse în butoi au fost de cel mult 385 de grade Celsius, dar cel mai frecvent temperatura a fost de 180 de grade.

Citește și: Guvernul Orban a luat decizia: A blocat creșteri de salarii și sporuri

Avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, a spus, marți seara, la România TV, că pe oasele din lizieră a fost descoperit mucegai și că există posibilitatea ca pe oase să nu fi fost carne. ”Doar printr-o aerare forțată putea să atingă o temperatură de peste 300 de grade Celsius.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.