Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daum pregătește surprize mari pentru meciul cu Armenia: Care ar putea fi primul '11'

www.gsp.ro
Christoph Daum

La antrenamentul de marți, Daum a folosit mai multe variante la "probabili", dând senzaţia că împotriva Armeniei va folosi un sistem 4-2-3-1

Deşi reunirea oficială a lotului a fost duminică, abia ieri a avut loc prima ședință de pregătire în care toţi "tricolorii" s-au pregătit la capacitate maximă. Cu excepţia celor cu probleme medicale, Ciprian Deac şi Eric Bicfalvi.

După o încălzire scurtă, jucătorii au fost împărţiţi în două formații şi au început mai multe reprize de miuţă, pe teren redus. Între buturi au fost folosiţi Tătăruşanu şi Niţă, în timp ce Pantilimon s-a pregătit la o altă poartă.

Citește și: Monaco i-a găsit înlocuitor lui Mbappe: 30 de milioane pentru o vedetă de la Lazio

O primă observaţie. Indiferent de formulele încercate la "probabili", apărarea a fost alcătuită din 4 fundaşi, cu doar doi stoperi, nu cu 3, cum s-a întâmplat în ultimele două partide din preliminarii, cu Danemarca şi cu Polonia.

Daum a încercat mai multe variante, jucătorii schimbând culoarea maiourilor de mai multe ori. Şi totuşi, pare că cel puţin 7 posturi sunt deja stabilite: Tătăruşanu în poartă, Benzar, Chiricheş, Toşca în defensivă, Pintilii şi Răzvan Marin la închidere şi Florin Andone, vârf. Pentru postul de fundaş stânga, nu este exclus ca în locul favoritului Steliano Filip să apară Cristi Ganea.

Cele mai mari semne de întrebare pentru formula de start par să rămână în zona celor trei mijlocaşi din spatele atacantului. Formula standard ar fi Chipciu - Stanciu - Stancu. Însă, în mai multe rănduri, au apărut în diverse variante Adi Popa, Maxim, dar şi Băluţă, scrie gsp.ro.

Accentul s-a pus pe viteza de joc, pe recâştigarea cât mai rapidă a balonului. "Dacă recuperaţi mingea în jumătatea adversă, nu trebuie neapărat să mai jucaţi la margine, încercaţi să verticalizaţi cât mai repede!", a fost unul dintre sfaturile cel mai des primite de către "tricolori".

Echipa probabilă cu Armenia: Tătăruşanu - Benzar, Chiricheş, Toşca, St. Filip - Pintilii, R. Marin - Chipciu, N. Stanciu, B. Stancu - Fl. Andone

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.