Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

David Popovici a câştigat medalia de aur şi în proba de 200 de metri liber, la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Roma

www.agerpres.ro
înot

Înotătorul David Popovici a câştigat, sâmbătă, proba de 200 m liber, la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Roma, potrivit news.ro.

Sportivul de 16 ani a terminat proba cu timpul de 1:45.95 şi şi-a trecut în palmares a treia medalie la competiţia găzduită de capitala Italiei, după argintul de la ştafeta de 4x100 m liber şi aurul de la 100 m liber, cu record mondial.

Calificat lejer de dimineaţă în semifinale (timp 1:50.01), la 200 metri, David Popovici a intrat cu primul timp în marea finală – 1:45.26 – şi a stabilit un nou record mondial, european şi al competiţiei de juniori, anunţă Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Înainte de finala de la 200 m liber, sportivul pregătit de antrenorul Adrian Rădulescu s-a calificat în ultimul act de la 50 m. Fără să forţeze, David a obţinut primul timp din cele două semifinale – 22.75 secunde – şi va evolua duminică, în ultima zi de concurs de la Roma, în finala de la 50 m liber, de la ora 20.34.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.