Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Davis Mangia: 'România trebuie să aibă ocazia de a se lupta în condiţii egale'

Inquam Photos / Sandor Manases
Inquam romania fotbal echipa nationala

Antrenorul italian al Universităţii Craiova, Devis Mangia, este în ton cu Gică Hagi în privinţa locurilor pentru România în grupele cupelor europene, scrie Mediafax.

Zilele trecute, ”Regele” spunea că deţinătoarea titlului în României ar trebui să meargă direct în grupele Ligii Campionilor, în timp ce echipa de pe locul secund direct în Liga Europa. Hagi a cerut ajutor din partea UEFA, atât din punct de vedere financiar, dar şi al locurilor disponibile din cupele europene.

”Sunt de acord cu Gică (n.r. - Gică Hagi) sută la sută, are dreptate în totalitate. Sunt ţări cu patru echipe în grupe. Nu este o problemă pentru mine că se supără italienii, dar trebuie să fie loc şi pentru România în grupe, trebuie să aibă şi echipele din est şanse să lupte cu cele puternice. Pentru mine, campionatul din România este în creştere, dar în alte ţări potenţialul economic este mult mai mare, aşa că România trebuie să aibă ocazia de a se lupta în condiţii egale, să le dai şanse şi celor care au mai puţini bani, măcar cu o echipă în grupe”, a spus Mangia.

Citește și: Paul Papp ar putea reveni la FCSB

”Pentru mine e discriminare. Să iasă cineva la TV să-mi spună de ce nu e discriminare. Eu am fost coleg cu ei, am fost egal cu ei. Ne uităm cum ne tratează. Dacă Maradona spune ceva, atunci şi eu am părerea mea. Sunt în primii 100 de jucători din lume”, a spus Hagi despre actualele reguli gândite de UEFA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.