Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce a tăcut Traian Băsescu până în ziua reținerii fratelui său

Traian Basescu

”Potrivit unor surse autorizate ale Ministerului Transporturilor, exact in saptamina izbucnirii scandalului faptelor penale savirsite de fratele sau Mircea, presedintele Romaniei Traian Basescu a lipsit din tara pentru o lunga perioada.

Informatiile – care trebuie confirmate sau dezmintite de Administratia Prezidentiala – arata lipsa din tara timp de o saptamina a presedintelui Romaniei, fara ca vreo intalnire oficiala sau vreo vizita sa fie mentionata in programul oficial.

Iata datele :

- la 12 iunie 2014, pasagerul Traian Basescu pleaca de pe Aeroportul Henri Coanda cu o cursa Austrian Airlines, ora 18,45, destinatia Viena

- la 19 iunie 2014, pasagerul Traian Basescu se intoarce de la Viena cu o cursa Austrian Airlines, ora 09,40, pe Henri Coanda

Este neuzual ca presedintele Romaniei, ce are la dispozitie avion personal din flota Romavia sau Tarom in cazul unor deplasari oficiale sa zboare ca pasager obisnuit, sa nu comunice oficial scopul si durata vizitei prin serviciul sau de presa.

Interesant e faptul ca Traian Basescu s-a intors intempestiv pentru prima conferinta de presa in legatura cu anchetarea fratelui sau, dupa o foarte lunga tacere. 19 Iunie e chiar ziua conferintei lui Basescu la ora 13,30, el revenind in tara la 9,40.

Este posibil ca Traian Basescu sa aiba unele probleme de sanatate, acesta fiind scopul deplasarii in acest fel la Viena. In acest caz, orice speculatie ar fi daunatoare.

Dar asta nu poate fi decit o ipoteza, alta fiind aranjamente personale discrete.”, scrie Radu Tudor pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.