Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce e lipsit Bombonica de la nunta fiului ei. Dragnea Jr. oferă primele explicații: Decizia de a nu veni la nuntă i-a aparținut în totalitate!

stiripesurse.ro
cununie civila Valentin Dragnea

S-a speculat mult pe marginea absenței Bombonicăi Prodana (fostă Dragnea) de la nunta fiului ei, Dragnea Jr. Acum avem și confirmarea - mama mirelui a absentat de la nunta fiului ei și le-a comunicat acest lucru mirilor și familiei cu câteva zile înainte.

Stelian Tănase, analiză DURĂ, după marea nuntă de la Palatul Snagov: Parcă am revăzut filmul Nașul

Valentin Dragnea a dat și primele explicații oficiale: ... decizia de a nu veni la nuntă i-a aparținut în totalitate, fără a fi influențată de altcineva, poate doar de hărțuirea constantă la care am fost toți supuși încă din momentul în care s-a aflat public despre eveniment. Mai mult, mama mea m-a anunțat, cu câteva zile înainte de eveniment, că nu va participa..., a spus proaspătul însurățel pentru CanCan Dragnea Jr. vorbește și de încercarea unora de a-i strica nunta - detalii aici

Bombonica Prodana și Liviu Dragnea au divorțat în 2015 după 28 de ani de căsnicie.

Ambii au fost implicați în Dosarul angajărilor ilegale de la CJ Teleorman, dosar în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și șase luni de închisoare de judecătorii ÎCCJ, în timp ce Bombonica a scăpat doar cu o amendă de 1000 de lei după ce a achitat prejudiciul iar procurorii DNA au cerut încetarea procesului penal în cazul ei.

Liviu Dragnea a mai fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul privind fraude la referendumul din 2012 privind demiterea președintelui Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.