Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce nu vrea M10 fuziune cu Nicușor Dan sau Traian Băsescu

sah

Monica Macovei are încredere dublă față de Nicușor Dan, spune unul dintre liderii M10 care respinge orice fuziune dar nu si "discutii, aliante sau acorduri".

"Nu, M10 nu fuzionează cu nimeni. Nici cu PMP, nici cu USB-ul lui Nicușor Dan, nici cu alte partide existente sau în curs de inventare. Mulți ar vrea să ne vadă dispăruți, topiți în altceva, livrați la cheie, ca FC-ul lui MRU sau PDL-ul lui Blaga. M10 există pentru a crea o alternativă de centru-dreapta, nu una de stânga. Nu vom ceda spațiul dreptei partidului care a dat României mari oameni de stat precum Fenechiu, Vosganian, Chiliman, Adomniței, Rușanu, nici celui care s-a vândut lui Udrea", a scris Adrian Papahagi pe pagina sa de socializare.

"Îl apreciez pe Nicușor Dan pentru lupta sa în apărarea clădirilor de patrimoniu din București, deși pe alte teme suntem în dezacord intelectual și doctrinar. Am fost colegi la École Normale Supérieure din Paris în anii '90, avem și vom avea un dialog prietenesc, dar în acest moment nu există discuții politice între M10 și USB", a mai spus acesta.

"M10 nu va negocia politic decât în termenii săi, nu ai altora. Liderul M10 are încredere dublă față de Nicușor Dan la București, iar partidul M10 are o linie anticorupție, pro-occidentală și pro-valori mai clară decât orice alt partid din România. Pe scurt: nu excludem discuții, alianțe sau acorduri cu forțe politice curate, dar nu ne livrăm nimănui", a scris Papahagi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.