Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De mărțișor filiala PSD Timiș primește un nou președinte

psd timis

Comitetul Executiv Judeţean al PSD Timiş şi-a reconfirmat, sâmbătă, decizia luată recent ca la nivelul filialei să fie organizate alegeri interne pe data de 1 martie, potrivit agerpres.ro.

Citeste si Doi dintre copiii lui El Chapo, inculpați în SUA pentru trafic de droguri - Cei doi s-ar ascunde în Mexic

Conferinţa judeţeană extraordinară de alegeri a PSD Timiş va avea loc conform statutului PSD şi va desemna viitorul preşedinte al PSD Timiş, preşedintele executiv şi vicepreşedinţii.

"Consider că în acest moment de organizare a alegerilor interne, competiţia este de înţeles şi chiar de dorit, deoarece cea mai importantă este data de 2 martie, dată la care echipa nou aleasă trebuie să demonstreze că îşi merită locul în forurile de conducere ale partidului şi că suntem pregătiţi să intrăm în viitoarele campanii electorale cu o echipă unită şi puternică", a declarat presei preşedintele interimar al PSD Timiş, Călin Dobra.

Deputatul PSD de Timiş Matei Suciu declara joi că s-a încercat, recent, amânarea acestor alegeri, formându-se o delegaţie care a încercat să ajungă la liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru a-i transmite "anumite nemulţumiri legate de conducerea interimară a filialei", lista fiind semnată "mai ales de foşti membri PSD".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.