Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De tot râsul: pe unde se plimba, când a fost prins, deținutul evadat de la penitenciarul Jilava

houstonchronicle.com
extradare catuse

Deținutul evadat miercuri din Penitenciarul Jilava a fost prins de polițiștii din Călărași într-un parc din oraș, acesta fiind dus la Penitenciarul Slobozia de unde urmează, în cursul zilei de duminică, să fie transferat la Jilava, anunță reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Citește și: Dosarul Tel Drum, BLOCAT de SIIJ înainte de a fi soluționat - Procurorii nu au trimis documentele pentru a fi soluționat conflictul de competență - SURSE

Reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) au transmis că bărbatul, condamnat definitiv la o sentință de 10 ani de închisoare pentru tâlhărie din care executase deja cinci ani, a fost prins de către agenții de la Inspectoratul de Poliție Călărași într-un parc din oraș, în jurul orei 03.30.

Deținutul nu a opus rezistență și a fost dus la Penitenciarul Slobozia, de unde urmează să fie transferat, în cursul zilei de duminică, la Penitenciarul Jilava, pentru a-și ispăși restul pedepsei.

Bărbatul va primi, cel mai probabil, o pedeapsă pentru evadare, care nu se contopește cu cea actuală, el mai având un an până la posibilitatea cererii eliberării condiționate.

Deținutul a fugit din penitenciarul Jilava în noaptea de miercuri spre joi, deşi gardienii închisorii au tras focuri de avertisment ca să-l oprească.

Sindicaliștii din penitenciare au arătat că bărbatul a escaladat gardurile închisdorii, a scăpat de o patrulă de poliţie, dar şi de mai mulţi câini care l-au atacat.

Deținutul este condamnat la 10 ani pentru tâlhărie, dar, înainte de evadare, executa pedeapsa în regim semideschis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.