Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizia care dinamitează războiul dintre CSA Steaua și FCSB - A fost informat Parlamentul

Inquam Photos / Bogdan Buda
Inquam coregrafie FCSB steaua

CSA Steaua, club controlat de ministerul Apărării,  ar putea avea dreptul de promovare în prima ligă după ce Consiliul Concurenței a anunțat că echipa MApN poate fi considerată ca fiind club profesionist, notează prosport.ro.

Deși a ratat play-off-ul matematic în Liga a 2-a după eșecul din meciul cu CS Mioveni, CSA și-ar putea schimba obiectivele pentru sezonul viitor odată cu aflarea acestei vești.

După anunțul Consiliului Concurenței cum că orice club sportiv de drept public poate fi considerat club profesionist, Steaua ar putea să își rezolve în cele din urmă problema cu dreptul la promovare în prima ligă.

„Consiliul Concurenței a informat Parlamentul că orice club sportiv de drept public poate fi considerat club profesionist, iar o eventuală modificare a Legii Sportului în acest sens nu ar încălca în niciun fel legislația europeană si nici legislația națională în materie de ajutor de stat.

Documentul arată că forma juridică de organizare este irelevantă și nu are nicio legătură cu statutul de club profesionist. Potrivit legislației europene, orice club sportiv care își plătește angajații pentru a face sport este un club sportiv profesionist, indiferent care este forma de organizare juridică a clubului respectiv.

Concret, potrivit legislației europene, atâta timp cât Steaua București își plătește sportivii pentru a juca fotbal, handbal, baschet sau polo – atunci clubul Steaua este un club sportiv profesionist, indiferent care este forma de organizare juridică a clubului”, se arată în mesajul postat de fanii CSA Steaua pe pagina de Facebook Glasul Armatei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.