Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizia momentului în Spania, după ce Pique a înșelat-o pe Shakira! Totul s-a terminat. Anunțul clar al celor două vedete

www.hepta.ro
Shakira Pique

În urma difuzării unor informații în care s-a demonstrat că Gerard Piqué, căpitanul celor de la FC Barcelona a înșelat-o pe Shakira, o relație care a durat mai mult de un deceniu, ruptura dintre cei doi nu a întârziat să apară. Potrivit presei, cuplul a anunţat o „încetare temporară a convieţuirii” şi că ambii intenţionează să anunte această veste prin intermediul reţelelor lor de socializare. În plus, ei vor cere respect pentru copiii lor, Milan, în vârstă de nouă ani, și Sasha , în vârstă de șapte, atunci când vor face informații despre acest eveniment.

Presa a confirmat că viața de noapte a fotbalistului s-a intensificat în ultimele luni și că Gerard Piqué se mutase de acasă, conform as.com.

„Acel detaliu, împreună cu ieșirile de noapte ale lui „Geri” ca parte a jocului într-un grup de prieteni ai protejatului său Riqui Puig, adaugă o anumită incertitudine subiectului”, a povestit el. Până și „Te felicit” , o melodie a lui Shakira și Rauw Alejandro lansată în 2017, a prezis zvonurile despre această despărțire datorită conținutului versurilor, a spus Emilio Pérez Rosas, jurnalistul de la 'El Periódico'.

Shakira a arătat public în mai multe rânduri cum a fost relația ei cu fotbalistul și motivul pentru care nu s-au căsătorit niciodată.

„Mi-a spus că nu vrea să aibă un viitor cu o femeie amară, că toată lumea face muzică acolo în timp ce eu eram închisă acasă cu copiii. Ieși și treci la muncă ” sau „ Nu vreau să mă vadă ca pe soția lui. Este ca acel fruct interzis, de aceea prefer să-l țin atent și să cred că totul este posibil în funcție de comportamentul lui”, a mărturisit Shakira.

Laura Fa, jurnalistă la 'El Periódico' , a dezvăluit zvonurile care preziceau primele semne ale rupturii sentimentale dintre Piqué şi Shakira.

„Zvonurile că lucrurile nu merg bine între ei au circulat tot timpul. A apărut informația că Shakira l-a prins pe Piqué cu o altă femeie și aveau de gând să se despartă”. Dar deocamdată nu se știe care dintre ei a provocat infidelitatea menționată față de fundașul echipei FC Barcelona.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.