Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie crucială luată de George Soros, după ce Viktor Orban l-a atacat de mai multe ori: Ce a hotărât miliardarul din cauza legilor 'Stop Soros'

AP Photo/Manuel Balce Ceneta
george soros

Fundaţiile pentru o Societate Deschisă ale lui George Soros îşi vor închide biroul din Budapesta şi îşi vor muta operaţiunile din estul Europei la Berlin, scrie presa maghiară care citează joi ziarul austriac Die Presse, transmite Reuters.

Premierul ungar Viktor Orban i-a adus lui George Soros, un miliardar american născut în Ungaria, o mulţime de învinuiri şi a forţat adoptarea unei legislaţii care reprimă organizaţiile neguvernamentale, aşa numitele legi "Stop Soros", criticate pe plan internaţional.

Citește și: Noul patron FCSB încearcă imposibilul după decizia BOMBĂ a lui Gigi Becali: 'Voi cere Armatei dreptul de a folosi numele Steaua'

Site-ul maghiar de ştiri 444.hu susţine că biroul Fundaţiilor pentru o Societate Deschisă va fi închis până la 31 august şi mutat mai întâi la Viena şi apoi la Berlin.

Reuters nu a putut contacta imediat Fundaţiile pentru o Societate Deschisă nici din Budapesta şi nici din New York, anunță Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.