Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie DRASTICĂ: primarul Sectorului 2 INTERZICE sacii de gunoi de la marginea străzilor

Radu Mihaiu

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, nu mai vrea saci de gunoi pe marginea străzii și anunță că vor fi folosite doar pubele. Acestea vor fi livrate de compania care colectează gunoiul în sectorul bucureștean. Cei care nu vor respecta regula vor fi sancționați.

Primarul Radu Mihaiu anunță că în Sectorul 2 nu va mai fi permisă scoaterea sacilor de gunoi pe stradă. Vor fi folosite doar pubelele companiei de salubrizare, explică edilul șef, conform Mediafax.

Citește și: Revoluția promisă de Dominic Fritz în primărie e UN BASM: Timișoara e sufocată de fum, subalternii lui Fritz TAC de o săptămână

„Scosul gunoiului direct la stâlp e o practică de lumea a treia. Nu știu voi, dar eu sunt sigur că putem mai bine. Cred că ne putem gospodări suficient cât să nu fie nevoie să facem slalom printre movile de mizerie. Iar cei care nu pot, să-mi fie cu iertare, dar vor fi sancționați conform legii, până vor învăța cum se face. Iar dacă nu știați, puteți cere pubele de la Supercom. Conform contractului pe care îl au cu primăria, sunt obligați ca în termen de 10 zile de la solicitare să vă aducă. Dacă nu o fac, vor fi amendați cu 1000 de lei/abatere”, a explicat primarul Radu Mihaiu.

Edilul șef le recomandă cetățenilor să trimită la Primărie copii după cererile pentru acordarea de pubele. Astfel, angajații Primăriei vor putea urmări activitatea și se vor asigura că pubelele sunt livrate, conform solicitărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.