Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie INCREDIBILĂ la Vocea României: Cine a pus mâna pe titlu și pe premiul de 100.000 de euro

vocearomaniei.protv.ro
vocea romaniei

Vocea României, finala 2017! Ana Munteanu, Andrada Crețu, Meriam Jane Ndubuisi și Zsuszana Cerveni s-au luptat, vineri seara, pentru marele premiu.

Câștigătoare a fost Ana Munteanu! Ea a pus mâna și pe marele premiu, de 100.000 de euro!

Citește și: Un GREU al jurnalismului de investigație „eliberează” o adevărată BOMBĂ! O nouă fotografie cu CRIMINALA de la metrou! „Nu pot furniza alte informații”

În deschiderea show-ului difuzat de Pro TV vineri seară cele patru finaliste au interpretat melodia „Amazing Grace”, momentul reprezentând un omagiu adus Regelui Mihai I. Juriul şi publicul s-au ridicat în picioare şi au ţinut un moment de reculegere.

Cei patru antrenori şi prezentatorul emisiunii, Pavel Bartoş, au purtat ţinute sobre.

Citește și: A ieșit la iveală! Oamenii au intervenit când Magdalena Șerban a împins prima fată! Cum s-a scuzat asasina – acuze dure la adresa tinerei

„Vă mulţumesc din tot sufletul că aţi avut încredere în mine. Această piesă este pentru voi”, a spus Ana Munteanu, dedicându-i publicului piesa „La Boheme”.

Ana Munteanu, concurenta lui Smiley la Vocea României 2017, este din Chișinău și este elevă la Liceul de muzică „Ciprian Porumbescu”, unde studiază xilofon, tobe și pian. Ea a participat la mai multe competiții, la care a câștigat locul I.

Citește și: Primăria Capitalei REACȚIONEAZĂ! Ce spune referitor la crima de la Dristor

Pe cel de-al doilea loc s-a situat Meriam Jane Ndubuisi, pe locul al treilea, Zsuzsana Cerveni, iar pe cel de-al patrulea loc, Andrada Creţu.

Ana Munteanu a interpretat în finală melodia „De Unde Vii La Ora Asta”, în duet cu Smiley, antrenorul ei, piesa „La Boheme” şi cu melodia „Prayer”, în duet cu Marcel Pavel.

Citește și: Un producător autohton a intrat în forță în supermarketuri! Ce le vinde unor nume grele, precum Carrefour, Auchan sau Profi

Concurenta Meriam Jane Ndubuisi, de origine nigeriană, a interpretat melodia „Lume, Lume” alături de Ovidiu Lipan Ţăndărică, piesa „Epilog” a trupei Vama Veche, împreună cu antrenorul ei, Tudor Chirilă, precum şi „Oameni”, şlagărul lui Aurelian Andreescu.

Zsuzsana Cerveni a cântat piesa „The Power of Love”, dar şi „Nessun Dorma” în duet cu tenorul Alessandro Safina, şi „Bună seara, iubite”, alături de antrenoarea ei, Loredana Groza.

Citește și: S-a dat de gol! Ce salariu are, de fapt, cunoscutul realizator, Mircea Badea

Andrada Creţu a interpretat melodia „Numb” cu vocea şi la pian, a cântat în duet cu Mihail melodia „Who You Are”, precum şi „Fată verde”, alături de antrenorul ei, Adrian Despot.

Pe scenă a urcat şi cântăreaţa de origine albaneză Arilena Ara, care a interpretat melodia „Nentori”, piesă aflată pe primele locuri în topurile muzicale din România.

Citește și: Are agenda plină! Câți bani îi vor intra în cont Andreei Bălan doar în luna decembrie

Ana Munteanu, în vârstă de 16 ani, este originară din Chişinău. A făcut canto timp de 5 ani la Şcoala Populară de Arte din Chişinău, iar în prezent este elevă la Liceul de muzică „Ciprian Porumbescu” din Chişinău. Acolo studiază la xilofon, tobe şi pian.

Citește și: Prins în „flagrant”! Florin Iordache văzut cu două persoane de la CCR în contextul controverselor de pe legile Justiției

A fost prima dată când, în finala de la Vocea României, au ajuns patru fete: Meriam Jane - din echipa lui Tudor Chirilă, Ana Munteanu - din echipa lui Smiley, Zsuzsana Cerveni - din echipa Loredanei, și Andrada Crețu - din echipa lui Adrian Despot.

Merriam Jane, concurenta lui Tudor la Vocea României 2017, este de origine nigeriană, dar locuiește în Italia. În audițiile pe nevăzute, Meriam a întors toate cele patru scaune și l-a făcut pe Tudor să se lupte pentru a o convinge să vină în echipa sa.

Citește și: Declarație incredibilă a unui fost ministru! Ce n-au avut românii NICIODATĂ după abdicarea Regelui Mihai, până ACUM

Zsuzsana Cerveni, concurenta din echipa Loredanei la Vocea României 2017, este din București și este elevă la Colegiul de Artă „Dinu Lipatti”, secția canto clasic. A început să studieze pianul la vârsta de trei ani, iar la patru ani participa deja la concerte. În clasa a V-a, a decoperit că are calități vocale și s-a apucat de cântat.

Andrada Crețu, concurenta din echipa lui Adrian Despot la Vocea României 2017, are 17 ani și este din Drobeta Turnu Severin. Părinții au înscris-o la Școala de Arte, secțiunea canto, iar în prezent face parte dintr-o formație româno-sârbă.

Citește și: Protecția Consumatorului câștigă o nouă bătălie .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.