Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DECIZIE Solicitarea de suspendare în vederea revizuirii sentinței de adopție în Cazul Sorinei inițiată de procurorul general a fost RESPINSĂ

聯合新聞網
Justitie

DECIZIE Solicitarea de suspendare în vederea revizuirii a sentinței de adopție în Cazul Sorinei inițiată de procurorul general a fost RESPINSĂ. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Craiova. Acest lucru înseamnă că decizia instanței de încredințare a minorei către familia Săcărin rămâne definitivă deocamdată până la judecarea pe fond a acțiunii inițiate de procurorul general interimar al României.

Vezi și: Viorica Dăncilă dă de pereți cu Codrin Ștefănescu: 'Cred că și-a greșit meseria, scenarist i se potrivea. Nu există o listă neagră în PSD'

Totuși Sorina nu poate părăsi România pentru că solicitarea de eliberare a unui pașaport a fost suspendată la solicitarea procurorului general.

În același timp magistrații de la Tribunalul Olt sunt chemați să se pronunțe și pe solicitarea procurorului general de revizuiri a dosarului de adopție.

În urma solicitării familiei Săcărin, magistrații Curții de Apel din Craiova au decis ca dosarul Sorinei să fie mutat la tribunalul din Slatina, în județul Olt.

Vezi și: Bilanț NEDORIT din prima noapte: Sute de participanți la Neversea au avut nevoie de îngrijiri medicale

„S-a admis cererea de strămutare a dosarului de la Judecătoria Drobeta Turnu Severin la Tribunalul Olt. Minuta este mai amplă, au fost desființate și actele întocmite de Judecătoria Drobeta Turnu Severin ca urmare a admiterii cererii de strămutare. Dosarul va fi trimis la Tribunalul Olt, se va înregistrat și se va da un termen de judecare. Conform minute se dispune refacerea tuturor actelor îndeplinite de instanță înainte de strămutare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Craiova.

În urmă cu o săptămână, părinţii adoptivi ai fetiței de 8 ani din Baia de Aramă i-au cerut procurorului general Bogdan Licu strămutarea judecării ordonanţei preşedinţiale de la Mehedinți departe de zona Craiova, de teamă că vor fi linșați și pentru a evita un „scandal monstruos la Tribunalul Mehedinți”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.