Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarații HALUCINANTE ale unui lider PNL despre românii din vămi: 'Nu s-au respectat condițiile de distanțare socială pe teritoriul Ungariei'

Mediafax
vama Nadlac

Zeci de mii de români au stat cel puțin 10 ore, în ultimele zile, în vămile din vestul țării, pentru a reveni în România. Au fost proteste, iar ministrul Marcel Vela s-a dus tocmai la Budapesta pentru a discuta cu omologul ungar pentru o fluidizare a traficului pe teritoriul maghiar și pentru a redeschide mai multe punct de trecere a frontierei.

În scurt timp de la vizita lui Vela, șeful Poliției de Frontieră, Ioan Buda, și-a dat demisia, iar un lider de la PNL a făcut o declarație ce poate fi catalogată halucinantă. După ce s-a scris că zecile de mii de români nu au purtat măști și nu au respectat distanța socială, deputatul Răzvan Prișcă, de la PNL, a spus că românii care s-au înghesuit la vamă nu au încălcat legile românești, pentru că ei s-au îngrămădit pe teritoriul maghiar, până la intrarea în vama românească.

Citește și: Cozmin Gușă anunță o alertă de cutremur în interiorul Statului Paralel! ‘Dacă e doar pe sfert de cum zice’

”Nu s-au respectat condițiile de distanțare socială pe teritoriul Ungariei, pe culoarul pus la dispoziție de autoritățile maghiare. Situația de la vamă s-a rezolvat.”, a spus, la România TV, liderul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.