Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declaraţii incendiare ale lui Dodon:'Moldova se va rupe în bucăţi,o parte ajunge la România'/VIDEO

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Igor Dodon

Declaraţii incendiare ale preşedintelui Republicii Moldova, pro rusul Igor Dodon. Şeful statului de la Chişinău a făcut o serie de afirmaţii incredibile în Italia, acolo unde s-a văzut cu comunitatea moldovenească din Padova. Dodon vrea relaţii bune atât cu UE, cât şi cu Rusia. În caz contrar, potrivit lui Dodon, Moldova nu are viitor şi va fi ruptă în bucăţi.

Citește și: A promis că va face sex cu cei care au votat NU la referendum: Din 19 milioane, a rezolvat 400, deja / VIDEO HOT

„În Rusia noi exportam 200.000 de tone de mere, trei ani în urmă. Acum nu putem exporta, fiindcă avem embargo. Noi trebuie să restabilim relaţiile economice cu Rusia pentru ca să avem unde vinde produsele”, a declarat Dodon, conform adevarul.ro. El a subliniat că este pentru o Moldovă independentă: „Cineva spune că Dodon ne vinde ruşilor. Categoric nu!”, moment în care preşedintele a fost din nou aplaudat de moldovenii prezenţi la eveniment.

Citește și: UDMR, invitată la guvernare. Care sunt mizele mișcării

„Moldova ţară independentă şi suverană cu relaţii bune cu Rusia şi Europa, asta eu vreau. Credeţi-mă că lucrul acesta o să-mi reuşească. De aceea, am mers în vizită oficială la Moscova, la Bruxelles, în alte ţări. Aşa trebuie să fie Moldova că altfel nu poate. Pentru că dacă merge doar într-o singură parte se rupe Moldova în bucăţi. Dacă nu o să fim ţară neutră, atunci ea se rupe bucăţi, o bucată o să o ia România, alţii o să ia alta şi gata, s-a terminat cu Republica Moldova”, a adăugat şeful statului.

Citeşte şi: Călin Popescu Tăriceanu îi răspunde lui Klaus Iohannis: Vorbește despre SUSPENDARE

Întrevederea lui Dodon cu diaspora nu a trecut fără de scântei. Nu toţi cetăţenii au fost de acord cu poziţia preşedintelui. Un grup de moldoveni au scandat „trădătorul”, „te-ai vândut lui Putin”. Un alt cetăţean l-a acuzat că este complice cu Vlad Plahotniuc la diverse furturi şi că „nu sunteţi preşedintele meu”. În replică, Dodon a spus că le oferă tuturor dreptul să-şi exprime poziţia chiar dacă aceasta este diferită: „Să încercăm să ne stimăm unul pe altul”. La eveniment a fost prezent şi un grup de preoţi, iar la un moment dat unul dintre ei i-a luat apărarea lui Igor Dodon atunci când ex-deputata Valentina Cuşnir a ridicat o pancardă pe care scrie „Dodon trădător”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.