Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Defibrilator performant, donat Secţiei de pediatrie a Spitalului Municipal Făgăraş de un grup civic local

Freepik.com
operație, chirurgi

Un defibrilator performant a intrat, luni, în dotarea Secţiei de pediatrie a Spitalului Municipal Făgăraş, donaţie din partea unui grup civic local.

Grupul civic "Împreună pentru copiii din Ţara Făgăraşului" a strâns, din donaţii de la făgărăşeni din ţară şi din diaspora, în total peste 200 de persoane, suma de 23.000 de lei, necesară achiziţionării dispozitivului medical, potrivit agerpres.ro.

Acesta are capacitatea de a fi utilizat atât la adulţi, cât şi la sugari/copii pentru defibrilare, monitorizare, sincronizare cardioversie sau stimulare.

Grupul civic făgărăşean a anunţat că printre următoarele sale proiecte se numără înfiinţarea unor minibiblioteci în fiecare salon din Secţia de pediatrie a spitalului.

În acest scop, a înscris proiectul la Bikeathon Ţara Făgăraşului 2021, evenimentul sportiv de strângere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală, organizat de Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului.

"Îi invităm alături de noi pe toţi cei care doresc să susţină acest proiect prin participarea la Bikeathon: ca biciclist sau ca susţinător", au transmis membrii grupului civic.

"Împreună pentru copiii din Ţara Făgăraşului" este format din trei făgărăşence, Geanina Recean-Martin, Andreea Streşină şi Mirabela Avădani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.