Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demisie cu răsunet înainte de moțiunea de cenzură: 'Picătura care a umplut paharul pentru mine au fost declarațiile lui Dragnea'

fluentu.com
demisie

Fostul consilier prezidenţial Peter Eckstein-Kovacs şi-a anunţat, sâmbătă, demisia din calitatea de membru al UDMR. Astăzi, la Antena 3, fostul senator UDMR a explicat motivul pentru care a luat această decizie după 28 de ani.

„Eu sunt jurist de felul meu și este inacceptabil ceea ce se face (...) să nu recunoști deciziile judecătorești, e jale. Și aici UDMR este în cârdășie cu PSD. Eu sunt ieșit de vreo șapte ani din politică, dar asta m-a supărat rău de tot. UDMR nici partid nu este. E ca și un club, dacă ești de acord cu principiile acestui club atunci ești membru, dacă ajungi în dezacord atunci pleci. (...) Din păcate nu cred că UDMR va întoarce armele (c.n. referitor la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă) și cred că ar fi cazul să rămână neutru în această bătălie, care este una destul de urâtă. Picătura care a umplut paharul pentru mine au fost declarațiile dlui Dragnea referitor la justiție și poziția de non-combat al UDMR”, a spus Peter Eckstein-Kovacs.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.