Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEMISIE în Consiliul Județean Baia Mare. Un deputat PSD a renunțat la funcţia de consilier

demisie

Deputatul social-democrat Florin Tătaru a demisionat din funcţia de consilier local al municipiului Baia Mare, preferând să rămână parlamentar, dând totodată asigurări că va susţine proiectele de anvergură pe care PSD trebuie să le dezbată şi promoveze, informează Agerpres

Într-un mesaj postat pe o reţea de socializare, Tătaru a menţionat că prezenţa sa în Camera Deputaţilor este necesară pentru asigurarea majorităţii parlamentare. 

"Am luat această decizie cu sufletul încărcat, însă vă asigur că loialitatea mea faţă de băimăreni este completă, iar implicarea mea în cadrul politicii locale şi judeţene va fi totală. Voi lucra îndeaproape cu echipa PSD şi cu partenerii noştri pentru a realiza cele mai bune proiecte de dezvoltare a oraşului nostru. Decizia a avut în vedere faptul că în ultima sesiune parlamentară a acestui mandat, în contextul în care mulţi parlamentari au fost aleşi în funcţii de conducere din administraţia locală, prezenţa mea în Camera Deputaţilor este necesară pentru asigurarea majorităţii parlamentare şi pentru susţinerea proiectelor importante pe care PSD le are de dezbătut şi promovat", a precizat Florin Tataru.

GAFĂ în direct la Prima TV. Ce a putut face o prezentatoare / VIDEO

Veste PROASTĂ pentru femeile antreprenor: ADIO bani!


Parlamentarul social-democrat a subliniat totodată că îşi doreşte ca municipiul Baia Mare să aibă parte de o administraţie responsabilă în următorii patru ani. 

"Totuşi sunt plin de speranţa unui nou început pentru Baia Mare şi sper într-o politică demnă şi corectă. Doresc Consiliului Local Baia Mare şi executivului Primăriei multă înţelepciune, multă cumpătare în gestionarea banilor publici şi transparenţă administrativa" , a spus deputatul PSD. 

Pentru funcţia rămasă vacantă în urma renunţării la mandatul câştigat de către social-democratul Florin Tătaru urmează să fie validat Gheorghe Gligan, următoarea persoană de pe lista pentru CJ Baia Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.