Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demisii în masă în rândul consilierilor locali din Sectorul 4. Pe cine dă vina primarul

primaria sectorului 4

Mai mulți consilieri locali din Sectorul 4 s-au arătat, vineri, 22 aprilie, revoltați de modul în care sunt pregătite ședințele de Consiliu și astfel a rezultat un val de demisii care va continua și zilele următoare.

Nu mai puțin de trei consilieri ALDE și alți doi de la PNL și PSD au decis să-și scrie demisiile vineri, în timpul ședinței de consiliu, nemulțumiți de activitatea executivă.

„De foarte mult timp cer un anume respect faţă de Consiliul local. Acest respect nu se poate manifesta de către executiv decât prin profesionalism. Nu accept ca astfel de şedinţe să devină circ. Nu sunt circar şi nu doresc să mai continuăm. Sunt nemulţumit şi de cum lucrează executivul şi o parte dintre consilierii locali. Cred că vom demisiona 9-10,” a declarat liberalul Romeo Drăgan, citat de Agerpres.

De asemenea, deranjat de modul de pregătire al ședințelor de consiliu s-a arătat și reprezentantul ALDE, Viorel Popescu:

„Nu mai vrem să avem parte de acest circ și nu mai vrem să avem parte de această degringoladă. Nu poți avea timp să citești toată acea documentație pentru a vota în deplină cunoștință. Împărtășim și noi punctul de vedere al consilierului Romeo Drăgan.”

Primarul interimar al Sectorului 4, Daniel Băluță, declară că în spatele acestei mișcări în bloc s-ar afla Cristian Popescu Piedone.

„Astăzi, 22 aprilie, 3 consilieri locali şi-au înaintat demisia din cadrul Consiliului Local al Primăriei Sectorului 4, iar alţi 5 şi-au manifestat intenţia de a pleca. Faptul că aceştia au decis brusc că nu sunt mulţumiţi de activitatea conducerii primăriei îmi dă de gândit. Poate, dacă nu eram înainte cu o lună şi jumătate de alegerile locale, aş fi considerat că este o simplă coincidenţă. Din păcate, cred că este vorba despre ceea ce am bănuit încă de la început, şi anume faptul că fostul primar Cristian Popescu-Piedone a controlat tot timpul consiliul local. În această situaţie, apare suspiciunea că, de la demisia fostului primar, după tragedia de la Colectiv, aceştia au acţionat la ordinele lui Cristian Popescu-Piedone. Astfel este de neexplicat gestul lor, care vine la câteva zile după ce Cristian Popescu-Piedone a decis să candideze la Primăria sectorului 4,” a declarat Daniel Băluță într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.