Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demiteri la varf in teritoriu. Mutarile PSD pe tabla de sah

demisie

Demiteri la varf ar urma sa aiba loc in administratia locala din judetul Braila. Acolo functiile de viceprimar si vicepresedinte de CJ sunt detinute inca de liberalii Alexandru Danaila si respectivOvidiu Nechita. Ei au obtinut functiile potrivit algoritmului stabilit in USL.

Insa, inca din primavara anului trecut USL s-a rupt si o noua majoritate a fost formata in teritoriu din care liberalii nu au mai facut parte, insa nici nu au parasit functiile de conducere detinute, ceea ce a creat nemultumire in randul social-democratilor, dar mai ales in randul noilor lor parteneri de guvernare - UNPR.

Desi discutii privind inlocuirea celor doi liberali au tot fost in Braila, abia acum PSD va pune piciorul in prag si va transa definitiv problema. Social-democratii vor lua vineri o decizie privind demiterea viceprimarului si vicepresedintelui de CJ liberali.

"Eu inteleg ca am fost dati in judecata pe perioada campaniei electorale datorita unor afise "Continuam USL!" si au spus ca USL nu mai traieste. Trebuie sa facem in asa fel incat sa nu mai traiasca. Va fi o decizie politica pe care o discutam astazi. In fiecare zi ne injura ca suntem rai, prosti, hoti, clameaza ca USL nu mai traieste, ca s-a desfiintat, ca nu ne suporta, dar nu pleaca", a Mihai Tudose, presedintele PSD Braila.

Tudose a mai adaugat faptul ca "era de bun-simt" ca liberalii Danaila si Nechita sa demisioneze din functii, tinand cont de faptul ca "PNL sustine ca USL nu mai traieste".

Functia de viceprimar ar urma sa fie ocupata de Cosmin Pavaloiu, consilier local care a fost laes pe listele PP-DD, dar a profitat de ordonanta migratiei politice pentru a trece la UNPR, informeaza presa locala.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.