Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denise Rifai PROFEȚEȘTE clipe grele pentru Dragnea: Discursul acesta îl va costa. NOTA va fi MARE

Facebook
Denise Rifai

- Liviu Dragnea a declarat, joi, la ieșirea din penitenciarul Rahova, că se consideră un deținut politic pentru a intrat în închisoare nevinovat, iar despre partidul pe care l-a condus a sus că „este în buzunarele SRI”.

„PSD nu mai este partid”, a răbufnit Liviu Dragnea când a fost întrebat cum găsește partidul pe care l-a condus.

„PSD-ul nu e condus. Este în buzunarele SRI-ului. N-ați văzut că li se dă voie să vorbească doar la meteo?”, a mai spus Liviu Dragnea.

Citește și: El este PRIMUL jurnalist pe care l-a sunat Liviu Dragnea: 'Da, nu aș fi scris/spus asta, dacă nu ar fi făcut-o, în direct, Carmen Dan

"Am ascultat cu maxima atentie declaratia de astazi a fostului lider PSD, Liviu Dragnea.

Dragnea a avut un discurs clasic de candidat! Semn ca nu va sta deloc departe de scena politica, asa cum i-au urat astazi mai toti fostii colegi de politica ai domniei sale.

Ce nu a inteles Liviu Dragnea si vom vedea impreuna daca va mai avea priza la electorat, este ca poporul roman exact impotriva acestei atitudini a domniei sale a iesit in strada si s-a unit impotriva lui.

Ma tem ca Liviu Dragnea s-a grabit putin. Si a obtinut doua lucruri: obliga PSD sa se delimiteze absolut total de numele sau si a readus in spatiu public acea emotie colectiva care l-a facut atat de nepopular in randul romanilor.

Ma mira insa ca Dragnea s-a grabit si a jucat atat de pe fata, atat de repede. Ma mir! Caci, Dragnea a fost un mare jucator politic si la genul acesta de jucator politic astfel de greseli sunt bizare. Ori discursul de astazi il va costa! Iar nota va fi mare!", scrie Denise Rifai pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.