DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Depozitarul Central va distribui de săptămâna viitoare, bani pentru obligaţiunile emise de Raiffeisen

www.bursa.ro
Depozitarul central

Depozitarul Central va distribui, începând de marţi, sumele de bani aferente cuponului nr.6 pentru obligaţiunile emise de Raiffeisen Bank SA şi dividende pentru Aerostar.

Astfel, începând cu data de 22 iunie 2021, Depozitarul Central distribuie sumele de bani aferente cuponului nr. 6 pentru obligaţiunile emise de Raiffeisen Bank SA (simbol emisiune RBRO29). Valoarea dobânzii aferente fiecărei obligaţiuni este de 6.644,44 lei. Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 28 mai 2021, conform agerpres.

Obligatarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa sumele de bani aferente cuponului 6 prin intermediul acestuia.

Pentru obligatarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de aceştia.

De asemenea, în perioada 22 iunie 2021 - 21 iunie 2024, Depozitarul Central distribuie dividende pentru acţionarii Aerostar SA (simbol ARS). Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 0,12 lei. Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 2 iunie 2021.

Acţionarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia.

Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari, sau în numerar, la ghişeele bancare ale CEC Bank SA din întreaga ţară.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare şi registru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.