Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputații, aviz în cazul finului Elenei Udrea, Adrian Gurzău

camera deputatilor

Plenul Camerei se va pronunţa marţi pe cererea ministrului Justiţiei privind încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputatului Adrian Gurzău, acuzat de trafic de influenţă în dosarul Carpatica Asig. 

Comisia juridică a avizat favorabil luni cererea în cazul lui Gurzău. "Cu privire la reţinere au votat 22 de colegi, 16 au fost pentru, 5 împotrivă şi o abţinere. La arestare - 16 au votat da, 3 împotrivă şi 3 abţineri", a declarat vicepreşedintele Comisiei juridice Ciprian Nica. 

Luni, la ieşirea de la şedinţa Comisiei juridice, Adrian Gurzău a declarat că prin votul colegilor nu se poate împiedica actul de justiţie.

Lideri PDL și oameni de la Cotroceni implicați în Mega-Dosarul Jafului de la Loteria Română


"Există în momentul de faţă un dosar pe rolul instanţei. Prin votul colegilor nu se poate împiedica actul de justiţie", a spus Gurzău, întrebat la ce se aşteaptă de la votul deputaţilor de marţi din plen. 

Pe 27 septembrie, procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a transmis Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) cererea şi referatul pentru încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputatului Adrian Gurzău, acuzat de trafic de influenţă în dosarul Carpatica Asig. 

Potrivit DNA, în dosar există date şi probe din care rezultă că deputatul Gurzău ar fi comis fapte de corupţie. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.