Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat exclus din PSD respinge revenirea în partid

Inquam Photos / George Calin
plen vot parlament motiune camera deputatilor

Deputatul Cristina Burciu a transmis luni STIRIPESURSE.RO că nu are nicio intenție să se întoarcă la PSD dupa ce liderul interimar PSD Cluj Gheorghe Șimon a indicat că deputata care acum activează la PNL se va întoarce în formațiunea social-democrată.

„În legătură cu afirmațiile Președintelui interimar PSD Cluj, Gheorghe Șimon, după cum este menționat în articol: ,,Președintele interimar PSD Cluj, Gheorghe Șimon care a declarat luni pentru STIRIPESURSE.RO ca deputata Cristina Burciu, înregimentată recent la PNL, o să revină în partid’’ informez opinia publică că nu am nicio intenție de a mă reîntoarce în Partidul Social Democrat!

La sfârșitul anului 2019 am decis să susțin învestirea în funcție a Guvernului propus de Ludovic Orban pentru că România nu își putea permite să intre într-o criză guvernamentală. Un astfel de caz ar fi însemnat ca situația fiecărui român să fie afectată de instabilitatea generată de neînvestirea unui nou Guvern. Consider obiectivul oricărui ales este acela de a se asigura că acțiunile sale politice generează efecte pozitive pentru cetățeni, și nu invers. Am vrut ca ca România să intre într-o zonă de stabilitate și consider că am dat dovadă de maturitate politică, deoarece țara nu putea merge înainte într-o situație de criză permanentă, aveam nevoie de buget, de funcționarea instituțiilor statului, de plata salariilor și a pensiilor. Toate acestea ar fi fost în pericol în cazul în care noul guvern nu ar fi fost învestit.

Este regretabil că PSD a ajuns situația de a pierde guvernarea prin moțiunea de cenzură, din cauza unui slab management politic și a incapacității conducerii de a menține un climat de unitate și solidaritate. Personal, nu am niciun regret, voi avea în continuare respectul cuvenit pentru foștii colegi din PSD, cu speranța că vor reuși cu adevărat reformarea acestui partid cu tradiție din România dar repet: nu am nicio intenție de a reveni în Partidul Social Democrat!

Îmi voi continua activitatea parlamentară pe aceeași linie ca și până acum, respectiv voi susține proiectele legislative și inițiativele pozitive pentru îmbunătățirea vieții românilor. Pe plan local, voi rămâne în continuare alături de clujeni și la dispoziția lor. Îi voi sprijini, în măsura prerogativelor mele, să își rezolve problemele și să obțină răspunsurile dorite la toate aspectele pe care mi le vor sesiza”, a transmis Cristina Burciu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.