Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat, lider de partid: Unde esti tu Tepes Doamne ...

vlad_tepes

'UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE', asa isi incepe postarea pe pagina sa de Facebook, deputatul si liderul partidului PND, Daniel Fenechiu. Acesta se arata revoltat de atitudinea justitiei fata de cazurile de viol din Vaslui si din Giurgiu, dar si de lipsa de reactie a Guvernului in cazul declaratiei premierului Ungariei, Viktor Orban, care a numit Transilvania 'acasa'.

"In timp ce Justitia- a treia Putere in stat, da semne de slabiciune- cand brute violeaza fete fara aparare, fie punand brutele in libertate( cazul de la Vaslui), fie chiar nedispunand arestarea acestora( cazul de la Giurgiu), Executivul- a doua Putere in stat, da semne de nepasare- cand Viktor Orban, Primul-ministru al Ungarie aflat la Tusnad, violeaza ospitalitatea romaneasca si sufletul romanesc la el acasa, postand pe pagina lui de Facebook, "In Transilvania, acasa"..

Cei care au lasat - fie prin incompetenta, fie prin nepasare, ca lucrurile sa ajunga in acest punct si sa se genereze impresia ca intre Romania si "un sat fara caini" nu exista nicio diferenta, trebuie sa-si asume consecinta incompetentei si/sau indolentei si sa plece! Fata de viol, toleranta trebuie sa fie zero, indiferent cine sunt violatorii!", a scris Daniel Fenechiu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.