Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PMP către Dragnea și Tudose

dragnea tudose

Deputatul PMP Petru Movilă afirmă, într-o scrisoare deschisă transmisă preşedintelui PSD Liviu Dragnea şi premierului Mihai Tudose, că "atitudinea dezinteresată a PSD faţă de judeţul Iaşi s-a acutizat simţitor de la începutul anului" şi susţine că banii promişi a fi alocaţi la nivelul judeţului pentru mai multe investiţii - sala polivalentă, şoseaua de centură - nu au fost alocaţi. 

"De la o zi la alta, duşmănia pe care PSD o poartă ieşenilor este din ce în ce mai vizibilă. Banii promişi la începutul anului, la proiectul de buget, au dispărut ca prin minune. Fondurile se împart discreţionar între judeţele unde PSD are liderii cei mai mai bine poziţionaţi şi agreaţi. (...) Nu aţi alocat bani pentru nicio investiţie majoră în judeţul Iaşi. Cele prinse în buget şi votate de către Parlament au dispărut ulterior, ca prin farmec, susţinând că nu mai sunt bani. Sala polivalentă inclusă în bugetul anual a dispărut de la finanţare. Şoseaua de centură nu va primi bani decât în cursul anilor viitori, deşi la începutul anului, în bugetul naţional, erau alocate 152 milioane lei sub formă de credite de angajament", susţine Petru Movilă.

Elena Udrea tună și fulgeră la Curtea de Apel: 'Mă consider clar nedreptăţită. Să cercetăm pe toată lumea'


"Urmare solicitării Înaltpreasfinţitului Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, de convocare a Sinodului Permanent 'în vederea cercetării presupuselor abateri de natură morală de care este acuzat Preasfinţitul Părinte Corneliu, Episcopul Huşilor' şi urmare referatului Cancelariei Sfântului Sinod nr. 7600 din 17 iulie 2017 privind necesitatea unor precizări statutare şi regulamentare referitoare la cercetarea şi judecarea unui ierarh, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, Preşedintele Sfântului Sinod, a convocat Comisia pentru statut şi regulamente a Bisericii Ortodoxe Române în zilele de 27 şi 28 iulie 2017 şi şedinţa de lucru a Sinodului Permanent în zilele de 17 şi 18 august 2017", a anunţat Biroul de presă al Patriarhiei Române, printr-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

Incident la Dunăre: TAB scufundat în timpul unui exercițiu NATO. Militarii s-au salvat în ultima clipă


Cazul Episcopului Corneliu Bârlădeanul a intrat în atenţia publică în luna iunie, atunci când acesta a depus la DNA plângere împotriva a trei preoţi care l-ar fi şantajat cu darea în vileag a unor imagini compromiţătoare.Ulterior, filmul respectiv a apărut în spatial public. Jitaru Sebastian Cristi, preot arhimandrit la Catedrala Episcopală Huşi, Damian Gheorghe, preot de caritate la Spitalul Judeţean Vaslui şi Bumbu Răzvan Mihail, preot paroh la Parohia Văleni au fost reţinuţi pe data de 15 iunie, fiind acuzaţi că ar fi cerut bani sau funcţii pentru a nu face publice o serie de imagini video în care episcopul Huşilor, Corneliu Bârlădeanul, ar apărea în ipostaze compromiţătoare. Ei au fost ulterior plasaţi în arest la domiciliu. 

De la izbucnirea scandalului, episcopul Corneliu Bârlădeanul nu a dat nicio declaraţie presei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.