Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PNL anunță negocieri draconice: Discuţiile pe rotativă nu sunt închise

pressalert.ro
Pavel Popescu

Deputat PNL anunță negocieri draconice: Discuţiile pe rotativă nu sunt închise

Deputatul Pavel Popescu (PNL) a declarat miercuri că discuţiile pe rotativă nu sunt închise şi că va urma o negociere serioasă, în următoarele săptămâni, începând din weekendul acesta. El a mai arătat că în momentul de faţă crede că au de făcut un singur lucru, să respecte protocolul, anunță news.ro.

”Discuţiile pe rotativă nu sunt închise, cred că nici nu sunt deschise în nivelul la care se disută astăzi. Vor urma într-un mod srios, o negociere serioasă, în următoarele săptămâni, cred că începând din weekendul acesta. În primul rând va exista o consultare la nivelul partidelor politice şi noi vom avea o consultare şi un BPN”, a spus Pavel Popescu în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News.

”Ne interesează să avem miniştri competeni, oricine poate să vină la ministerul Transporturilor"

Despre negocierile pe ministere, depitatul PNL a spus: ”Eu cred în momentul de faţă cî avem de făcut un singur lucru, să respectăm protocol, un protocol scris este scris, altfel nu suntem serioşi. Părarea mea personală este că trebuie să respectăm acest protocol”, a afirmat Popescu.

”Ne interesează să avem miniştri competeni, oricine poate să vină la ministerul Transporturilor”, a mai spus Popescu, dând ca exemple pe Rareş Bogdan, europarlamentar, sau Adina Vălean, dacă ar fi să dea exemplu o femeie.

”Sunt miniştri şi au existat miniştri inclusiv acum care nu au nicio treabă cu domeniul lor şi din punct de vedere politic sunt totuşi puşi acolo”, a mai arătat Pavel Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.