Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PNL: Fuziunea cu PDL e ILEGALĂ

pnl pdl

Liderul Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, a declarat, sâmbătă, că la constituirea Comitetului Judeţean Executiv al PNL nu s-a respectat statutul, iar fuziunea organizaţiilor municipale Suceava ale PNL şi PDL s-a făcut ''sub presiune'' şi ilegal.

El a spus că va sesiza forurile centrale ale PNL, iar în cazul în care răspunsul nu va fi satisfăcător şi nu se vor remedia problemele se va adresa instanţelor de judecată.

''Nimeni nu poate să încalce hotărârile Consiliului Naţional la care am participat cu toţii. Ca să nu blocăm constituirea CJEx am semnat hârtia, ca să nu dăm un semnal negativ procesului de constituire. Aştept un răspuns de legalitate, dacă nu mă adresez instanţelor (...) S-au făcut presiuni pentru a se legaliza un for care nu era legal şi voi aduce la cunoştinţă forului central de la Bucureşti (...) Transmit domnului Marian Petrache că nu port discuţii cu persoane, ci cu instituţii'', a spus Băişanu.

În cursul zile de vineri s-a constituit Consiliul Judeţean Executiv al PNL, format din conducerile judeţene ale fostelor PNL şi PDL. S-a stabilit ca PDL să aibă 21 de membri în această structură de conducere, iar PNL 12.

Potrivit lui Băişanu, foştilor liberali li se cuveneau conform statutului 13 membri în CJEx. În timpul şedinţei a fost sunat secretarul general al PNL, Marian Petrache, acesta transmiţând că 21 şi 12 este algoritmul stabilit de conducerea centrală pentru Suceava.

Totodată, Băişanu nu recunoaşte constituirea Consiliului Local Executiv al PNL, susţinând că s-a făcut fără respectarea statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.