Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PNL: 'Legea asta cu parteneriatul civil este o ticăloșie cum rar am văzut în politică'

gay homosexuali

Legea parteneriatului civil este "o ticăloșie cum rar am văzut în politică", afirmă deputatul PNL Daniel Gheorghe, cel care mai susţine că "orice om politic din România care inițiază o astfel de propunere legislativă ori care votează în favoarea ei se descalifica moral complet".

CITEȘTE ȘI: NU mai consumaţi aceste legume crude! Sunt TOXICE

"Legea asta cu parteneriatul civil este o ticăloșie cum rar am văzut în politică. Nu poți fi un om integru și sa crezi ca un astfel de proiect are vreo urma minima de buna credință. În fapt propunerea asta legislativă, care sper sa rămână strict o propunere nematerializata vreodata, introduce 2 aspecte foarte periculoase : un mecanism perfid prin care CCR va fi forțat, pe excepție de neconstituționalitate, sa oblige statul român sa recunoască adopțiile de copii de către cupluri gay cat și faptul că prin asimilarea partenerilor cu soții, aproximativ 1 milion de funcționari publici din România pot deveni victime ale hartuirii judiciare prin metoda abuzului la adresa conștiinței, folosita în toată lumea de activiștii anti-crestini. Așadar stanga neo-marxista ne pregătește lichidarea libertății de conștiință în România și maschează perfid impunerea brutală a normelor lgbt în cele mai profunde activități ale societății. Cred ca orice om politic din România care inițiază o astfel de propunere legislativă ori care votează în favoarea ei se descalifica moral complet iar cetățenii au datoria de a-l scoate, prin vot, la următoarele alegeri în afara Parlamentului și a vieții publice! Sa nu cedam ideologiei!", scrie Daniel Gheorghe pe Facebook.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că proiectul de lege care vizează parteneriatul civil este al unor organizaţii non-guvernamentale, menţionând că susţine acest proiect, "dar nu mâine".

Marţi, preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a precizat că proiectul de lege care vizează parteneriatul civil a fost elaborat de jurişti din Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), discutat cu organizaţia ACCEPT şi urmează să fie depus la Parlament.

Luni, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, anunţa că săptămâna viitoare va fi depus la Parlament un proiect de lege privind parteneriatul civil.

CITEȘTE ȘI: Porți bijuterii de aur zilnic? Avertismentul Comisiei Europene asupra PERICOLULUI ascuns din acest metal .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.