Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PNL, scos din sărite de criticile la adresa lui Iohannis: 'Eu propun să folosim Bricul Mircea pentru deplasările oficiale ale președintelui'

Global Jet
global Jet iohannis avion

Președintele Klaus Iohannis a fost criticat dur pentru avionul de lux închiriat pentru vizitele sale externe. Deputatul PNL Pavel Popescu reacționează și spune că „discuția a devenit atât de tâmpită, încât încep să îmi pierd total speranța în capacitatea și dorința sinceră a unor politicieni din generația mea de a schimba cu adevărat modul în care România se prezintă peste hotare”. Tot el anunță ca va depune un amendament la rectificarea bugetară din această vară pentru achiziționarea acestei aeronave.

„Eu propun să folosim Bricul Mircea pentru deplasările oficiale ale Președintelui și ale delegației României (miniștri, șefi de intelligence, corp diplomatic). E fabricat în România 100% (1938), nimeni nu mai poate zice nimic, există suficient spațiu, îl luăm direct de la MAPN. Ce-i drept, ar trebui să se plece cu 2-3 săptămâni înainte de întâlnirile oficiale și consumă cam mult diesel. Dar asta nu mai contează, atâta timp cât toți românii vor fi mulțumiți!
Discuția asta despre vizitele de stat ale Președintelui a devenit atat de tâmpită, încât încep să îmi pierd total speranța în capacitatea și dorința sinceră a unor politicieni din generația mea de a schimba cu adevărat modul în care România se prezintă peste hotare. Până nu vom înțelege ca “Președintele” și “delegația” înseamnă “România”, înainte de a le pronunța numele, vom rămâne la același stadiu de cetățeni europeni de mâna a doua, frustrați și revoltați că nu suntem tratați ca polonezii, nemții sau francezii.
Culmea e că cei care se dau azi cu fundul de pământ pentru aceste deplasări sunt fix cei care țipă de dimineață și până seara că nu stăm la masa celor care contează.
România trebuie să își achiziționeze urgent o aeronavă oficială nouă, pentru a fi folosită de Președinte, Premier și delegațiile guvernamentale.
Voi depune un AMENDAMENT la rectificarea bugetară din această vară pentru achiziționarea acestei aeronave”, scrie Pavel Popescu pe Facebook.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.