Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD, Andrei Pop: Au fost publicate normele de aplicare a legii privind combaterea violenței psihologice - bullying

Facebook
Andrei Pop

Deputatul PSD Andrei Pop a transmis, joi, că au fost publicate în Monitorul Oficial normele de aplicare a legii privind combaterea violenței psihologice - bullying.

„Se încheie astfel un ciclu legislativ început în anul 2018, de când am depus împreună cu Petre Florin Manole inițiativa. Astfel, legea devine funcțională și aplicabilă. M-am implicat în toate etapele elaborării legii, m-am luptat în Parlament ca această să treacă (lege votată cu unanimitate în ambele camere), dar și în Grupul de Lucru pentru elaborarea Normelor Metodologice de aplicare a prevederilor din Legea Educației Naționale privind bullyingul. Am avut ca obiectiv un singur lucru: legea să fie implementată cât mai bine și efectele pozitive asupra elevilor să se vadă cât mai repede”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Normele pot fi consultate în Monitorul Oficial nr.0492 din 2020, Actul nr. 4343 din 27 mai 2020 - Ordin privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor art.7 alin (11), art.561 și ale pct.61 din anexa la Legea educatiei nationale nr.1/2011 privind violenta psihologica - bullying.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.