Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD, Violeta Răduț: 'Gestionarea crizei din Sănătate să fie făcută de un Guvern adevărat, nu de unul care vine doar ca să plece'

facebook.com
Violeta Radut

Deputatul PSD, Violeta Răduț, a precizat, pe Facebook, că gestionarea situației din Sănătate provocată de coronavirus trebuie făcută de un guvern în adevăratul sens al cuvântului, nu de unul care vine doar ca să plece.  Aceasta a adăugat că „anunțul autorităților de aseară ar trebui să fie considerat un moment zero, de restartare, în politica românească actuală”.

Citește și: BREAKING Peste 3.000 de cetățeni din Italia au intrat în România în ultimele 24 de ore (oficial)

„Anunțul autorităților de aseară ar trebui să fie considerat un moment zero, de restartare, în politica românească actuală. Primul caz de Coronavirus confirmat în România trebuie să pună capăt jocurilor politicianiste și manevrelor pur electorale. Președintele a propus un premier, PNL trebuie să dea dovadă de responsabilitate și să-și voteze propriul guvern.

Gestionarea situației din Sănătate trebuie făcută de un guvern în adevăratul sens al cuvântului, nu de unul care vine doar ca să plece”, se arată pe pagina de Facebook a Violetei Răduț.

România are începând de miercuri seară un caz de coronavirus confirmat. Victor Costache, ministrul Sănătății, și secretarul de stat Raed Arafat, directorul Departamentului pentru Situații de Urgență, au anunțat că în casa acestei persoane mai sunt 7 persoane - niciun copil, dar persoane în vârstă - toate fiind testate și cu rezultat negativ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.