Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputata Luminița Jivan, unsă șef interimar la PSD Caraș - Severin, după plecarea lui Ion Mocioalcă la Pro România

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Deputatul social-democrat Luminiţa Jivan, care a condamnat deschis gestul plecării la Pro România a colegului său de Parlament Ion Mocioalcă, este noul preşedinte interimar al filialei judeţene a PSD Caraş-Severin, anunţul fiind făcut joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Reşiţa, de către secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.

"Cunoaşteţi foarte bine situaţia de la Caraş-Severin, unde primarii, viceprimarii şi şefii organizaţiilor locale nu au susţinut semnătura domnului Mocioalcă pe acel document şi nici poziţia lui, deci baza partidului a fost împotrivă şi atunci s-au luat nişte decizii foarte simple. Pe parcursul acestei zile a fost dizolvat Comitetul Executiv Judeţean, Biroul Permanent Judeţean, iar doamna deputat Luminiţa Jivan, în calitate de preşedinte interimar al organizaţiei a propus un nou Comitet Executiv şi un nou Birou Permanent, care s-au discutat cu colegii noştri, rapid. S-a pus astfel apă curată într-un pahar curat, toţi colegii au votat, a fost unanimitate. Avem o nouă conducere la PSD Caraş-Severin", a declarat Codrin Ştefănescu.

Acesta, împreună cu vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Eugen Nicolicea, s-au aflat joi, la Reşiţa, pentru a clarifica situaţia filialei judeţene după plecarea la Pro România a deputatului Ion Mocioalcă, cel care a fost şi preşedinte filialei judeţene a PSD Caraş-Severin. După cum se ştie, Ion Mocioalcă a fost unul dintre semnatarii scrisorii împotriva preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

"Deputatul Luminiţa Jivan, care a condamnat deschis gestul lui Ion Mocioalcă, este noul preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene PSD Caraş-Severin", a precizat secretarul general al PSD.

În funcţia de preşedinte executiv al PSD Caraş-Severin a fost ales Dorel Ursu, primarul oraşului Oraviţa, iar în funcţia de secretar general, senatorul PSD Ionuţ Narcis Chisăliţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.