Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputata PSD Aida Căruceru: 'PNL a încropit un Program de Guvernare care este mai mult o declarație politică'

aida caruceru deputat PSD

Deputata PSD Aida Căruceru a postat un mesaj, în care face referire la situația politică actuală și la încercarea PNL de a-și impune guvernul la Palatul Victoria.

"PNL și compania sa politică vor să vină în Parlament săptămâna aceasta, nu cu un Guvern, ci cu o cacealma. Ei știu bine că, cel puțin până la acest moment, nu au voturile necesare pentru învestirea Guvernului, dar vor să încerce oricum, încercând să pună presiune pe PSD să le accepte programul cu un argument cel puțin halucinant: Ca să nu se facă PSD de râs, după cum anunța la televizor dl. Ludovic Orban.

Citește și: Neașteptat! Decizia luată de Rareș Bogdan .

PNL a încropit un Program de Guvernare care este mai mult o declarație politică, pentru că cel puțin un sfert reprezintă doar atacuri politice la adresa PSD, fără măsuri clare, doar cu intenții și cu scopuri difuze, ba mai mult, chiar cu unele măsuri preluate fie din Programul PSD, fie din declarațiile miniștrilor social-democrați. Tot PNL a încropit o echipă formată care pune pe a doua poziție un membru PDL, iar la ministerele de linie promovează fie talibani liberali, fie necunoscuți. Același PNL se chinuie de aproape o lună să strângă măcar numărul de voturi care a dus la demiterea Cabinetului Dăncilă. În acest context, dorind să atingă culmea tupeului, Ludovic Orban spune că PSD ar trebui să ajute la învestirea Guvernului ca să nu ne facem noi de râs, dar nu suflă un cuvânt despre cum se fac ei de râs prin tot acest circ.

Citește și: Victor Ponta reacționează după decizia privind votul pentru Guvernul Orban: E blat între PSD și PNL

PSD nu sabotează Cabinetul desemnat, ci chiar PNL face acest lucru, prin modul amatorist în care gestionează acest moment extrem de delicat pentru România. PSD nu face decât să fie fidel față de alegătorii săi și față de românii care ne-au votat în 2016, atunci când ne-au acordat majoritatea. PNL, USR, PMP, și celelalte partide care acum se înghesuie într-o coaliție disperată nu au primit votul majoritar al românilor. Au ales să forteze, constituțional, dar artificial, demiterea Guvernului PSD. Acum să facă bine să-și construiasca majoritatea, să-și găsească voturile și să-și asume răspunderea. Dar nimic din ceea ce ar trebui să reprezinte acest nou Guvern nu denotă profesionalism și seriozitate, ci încropeală și superficialitate. Iar acest lucru noi nu avem de ce să-l acceptăm", a scris Aida Căruceru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.