Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul care a demisionat în februarie din PSD și s-a înscris în AUR a fost exclus acum de George Simion din partid

facebook
cornel folescu

Alianța pentru Unirea Românilor a luat decizia excluderii deputatului de Mehedinți, Cornel Folescu, din partid și din cadrul grupului parlamentar AUR din Camera Deputaților.

Motivul deciziei pe care conducerea AUR a luat-o este reprezentat de rezultatele foarte slabe ale domnului Cornel Folescu în perioada în care și-a asumat rolul de coordonator al campaniei pentru alegerile europarlamentare de la nivelul județului Mehedinți, precum și lipsa acestuia de implicare în cadrul filialei județene a partidului.

Deputatul Cornel Vasile Folescu, ales în Parlament pe listele PSD, și-a anunțat demisia din grupul partidului condus de Marcel Ciolacu și a intrat în grupul parlamentar AUR, la începutul lunii februarie.

Simon îl anunța cu surle și trâmbițe pe Folescu

„Îmi face o mare plăcere ca alături de colegul meu, deputatul de Dolj Daniel Gheba, să anunț oameni noi care se alătură proiectului AUR. Este vorba de domnul deputat Cornel Folescu, cel care și-a asumat funcția de șef de campanie la alegerile europarlamentare.

Ne bucură venirea domnului deputat în urma unui apel public pe care l-am făcut de la tribuna Parlamentului: cei care vor să lupte de partea noastră să vină acum, nu în momentul în care suntem la putere! Consider că prin această venire prima poziție în municipiul Drobeta-Turnu Severin este în joc și consider că aportul domnului deputat Folescu va fi unul substanțial pentru ca AUR să câștige alegerile aici în Mehedinți”, afirma George Simion la sfârșitul lunii decembrie.

Folescu este la primul mandat de parlamentar, în perioada 2016-2020 fiind viceprimar al orașului Drobeta Turnu Severin.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.