Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Constantin Rădulescu a fost ales în funcţia de preşedinte al PSD Vâlcea

PSD

Deputatul Constantin Rădulescu, care a deţinut funcţia de preşedinte interimar al filialei după decesul lui Ion Cîlea, a fost ales vineri seara preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Vâlcea, fiind votat în unanimitate de delegaţii la Conferinţa judeţeană de alegeri, după ce contracandidatul său, senatorul Laurenţiu Coca, s-a retras din cursă, acesta acceptând să preia funcţia de secretar executiv al partidului.

Cei 677 delegaţi prezenţi la Conferinţa judeţeană a PSD Vâlcea au votat noua echipă de conducere din care mai fac parte George Mihăilescu - preşedinte executiv şi Laurenţiu Coca - secretar executiv.

La Conferinţa judeţeană a PSD Vâlcea au participat, în calitate de invitaţi, senatorul Ecaterina Andronescu, preşedintele comisiei senatoriale de învăţământ, primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, şi preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu.

Susţinătorii lui Laurenţiu Coca au arătat, în discursurile lor, că doresc o continuare a politicii lui Ion Cîlea, prin alegerea senatorului în fruntea filialei, iar ceilalţi, care l-au sprijinit pe deputatul Constantinescu, s-au declarat adepţii unei schimbări de strategie prin cooptarea tinerilor în partid.

Constantin Rădulescu a spus că doreşte un partid "mai flexibil, un partid care să aibă o dinamică şi care să acopere toate palierele profesionale, atât pensionarii sau bugetarii cât şi profesioniştii care lucrează în firme private şi care au sentimente sau atitudine social-democrată". AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.