DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Deputatul Daniel Ghiţă, cinci întrebări pentru ministrul Cristian Ghinea

Facebook
Daniel Ghita

Deputatul PSD Daniel Ghiţă îi adresează ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, cinci întrebări pe tema Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

"Domnule Cristian Ghinea,

În calitate de deputat, vă solicit să-mi răspundeți la următoarele întrebări, până la sfârșitul ședinței :

1. Cine sunt persoanele care au conceput și redactat conținutul de fond al Planului Național de Redresare și Reziliență, identificate prin:

- Nume și prenume

- Profesie de bază, ocupație (studii de specialitate), loc de muncă și funcție deținută

(nu face obiectul întrebării identitatea persoanelor cu atribuții tehnice – tehnoredactare, corectare, corespondență, multiplicare documente etc.)

2. La întocmirea conținutului de fond al Planului Național de Redresare și Reziliență au fost utilizate exclusiv sediile și echipamentele autorităților administrației publice?

3. La întocmirea conținutului de fond al Planului Național de Redresare și Reziliență a fost solicitată și/sau utilizată consultanța ori expertiza unor persoane sau entități din afara autorităților administrației publice și, în caz afirmativ, cine sunt acestea?

4. Există persoane care au participat la conceperea și redactarea conținutului de fond al Planului Național de Redresare și Reziliență care au fost remunerate pentru această activitate și, în caz afirmativ, cine sunt aceste persoane și care sunt sumele primite de fiecare dintre acestea?

(nu face obiectul întrebării cazul veniturilor de natură salarială ale persoanelor care au statut de anajat al unei autorități publice, venituri rezultate din îndeplinirea atribuțiilor curente de serviciu)

5. Există demersuri declanșate privind servicii de consultanță și/sau expertiză necesare aplicării Planului Național de Redresare și Reziliență și, în caz afirmativ, în ce constau demersurile declanșate și care sunt fazele în care se află acestea?", precizează Ghiţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.