Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul de negasit de DNA le transmite mesaje pe Facebook / DOCUMENT

marko attila

Deputatul care le-a cerut procurorilor DNA sa amane audierea sa pentru ca se afla intr-o delegatie, acum le transmite acestora mesaje pe Facebook, unde mai si dezvaluie documente din dosarul intocmit de procurori.

Deputatul in cauza este Marko Attila care este urmarit penal pentru abuz in serviciu in dosarul fostei sefe DIICOT Alina Bica. Mai mult decat atat, Camera Deputatilor a incuviintat si arestarea sa preventiva, ceruta de procurori.

Marko Attila este acuzat ca luat parte la aprobarea unei supraevaluari a unui teren in beneficiul omului de afaceri Gheorghe Stelian. Astfel statul a fost prejudiciat cu 60 e milioane de euro. Insa Marko Attila sustine ca nu a fost prezent la sedinta in care a fost aprobata despagubirea omului de afaceri. El prezinta ca dovada un proces verbal aflat in dosarul DNA de pe care lipseste semnatura sa.

„De două zile am primit spre studiere copia dosarului 393-P-2013 (cazul ”Bica”). De la bun început am afirmat că nu am participat la ședința din 15.03.2011 la care s-a decis depăgubirea incriminată deoarece am participat în județul Brașov la diverse evenimente comemorative cu ocazia zilei maghiarilor de pretudindeni. În urma analizei am constatat că același lucru rezultă chiar și din actele din dosar! Totuși, contrar tuturor dovezilor strânse chiar de ei, procurorii au continuat să susțină vinovăția mea, mi-au comunicat calitatea de inculpat. Mai mult, au cerut încuviințarea arestării mele preventive!

Consider ambele cazuri îndreptate împotriva mea (cel al Colegiului Reformat Szekely Miko și acest nou caz) ca fiind injuste, nelegale și politice, care afectează profund drepturile fundamentale ale omului, dreptul la proprietate. Afirm că în România este grav afectat statul de drept, siguranța cetățeanului în sfera drepturilor constituționale”, a scris deputatul Marko Attila pe pagina sa de Facebook.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.